Venten-Preloved | High-End & Designers
  • 0
  • 0
Filter
Venten-Preloved | High-End & Designers
  • 0
  • 0
 

Showroom

Exclusieve toegang tot onze showroom

In de schatkamer van Venten Preloved vind je niet alleen de collectie uit de webshop, maar ook alle stukken die net binnen zijn gekomen, nog niet online staan én onze off-line collectie.

Shop als eerste exclusieve nieuwe items en vindt zo jouw perfecte match in onze showroom. Hier kun je in alle rust kijken, voelen en passen.

Onze fashion-expert staat voor je klaar met styling tips, een lekker drankje en eindeloos veel kennis over de brands. Elk item wordt door haar persoonlijk uitgekozen, nagekeken en gemeten, zo staat Venten Preloved je bij in de keuze voor de perfecte preloved aanvulling op je garderobe.

Om een persoonlijke en exclusieve showroom experience te bieden werken we op afspraak. Via onze shopping planner kun je een afspraak boeken die in jouw agenda past. De sfeervolle showroom is dan jouw privé winkel! Venten is goed bereikbaar met de auto, de fiets of het OV. Onze locatie in Amsterdam Noord biedt een ruime hoeveelheid parkeerplaatsen. Het is niet mogelijk om contant te betalen in de showroom.

Showroom Walk-in events

Fashion werkt in seizoenen en wij dus ook. Per seizoen hebben we een samengestelde collectie aan unieke high-end en designer items, vaak uit de nieuwste lijnen van de grote labels.

Deze collectie presenteren we regelmatig met een Showroom Walk-In Event, zodat jij als eerste je looks voor het seizoen kunt samenstellen of kunt genieten van exclusieve sales. Onze events houden we exclusief op uitnodiging en is altijd een feestje!

Tijdens de events vind je niet alleen de komende collectie en nieuwe items die nog niet online staan, maar ook een aantal afgeprijsde items die je alleen in de showroom vindt.

Afgeprijsde items zie je niet in onze webshop, deze aanbiedingen zijn exclusief voor de Venten Preloved insiders die naar onze showroom events komen!

Wil je graag als eerste elk seizoen de collectie shoppen? Meld je dan hier aan, we sturen je dan een invite voor deze events: